woha space asia hub

案例来源:
http://designboom.com
所在国家:
新加坡 
用途:
  • 展示
  • 商业
结构:

案例详情:

 singapore-based firm WOHA has finished the 'space asia hub,' the new exhibition hub for the renowned furniture design retailer, 

space, appropriately located within the arts and entertainment district of singapore. a contemporary glass infill structure sits

between a villa and a shop house contrasting with the original elements in a language that enhances and respects the old edifices

despite its radically opposing style. bridges, stairs and removed walls connect ensemble through a dynamic sequence of experiences. 

 

the conserved heritage buildings are renovated with large timber and metal trusses to open up light-filled showrooms with exposed 

intricate woodwork and the distinct white-stained wood floors, windows and ceilings typical of their historic character. joining the two 

spaces is a juxtaposing volume of expansive curtain walls wrapping large display and exhibit areas with steel beams framing existing brick walls. 

the interior spills out through a transparent partition into a plaza with local terracotta and pebblewash patterns evoking the nature

of the regional 'sarong' textiles.

 

 

上一篇精彩案例:slideshow feature aurlandsfjellet tourist route

下一篇精彩案例:agraz arquitectos house x

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业