nicholson residence by matt gibson architecture design

案例来源:
http://contemporist.com
所在国家:
澳大利亚 
用途:
  • 住宅
  • 营地
结构:

案例详情:

This renovation involved the renovation of a Federation single fronted terrace within a heritage overlay including the provision of a series of first floor level spaces that cantilever deep into a previously treed rear of the site. The rear addition presents as a long, tall timber-clad tube wrapped around the remaining existing boundary walls and cleared out GFL interior.

 

The newer works provide a more generous engagement with the exterior and garden foliage via extensive use of glass and continuity of material externally. A whimsical and artistic ‘giving back’ to the parkland legacy is provided at first floor level in the form of a steel sheet external graphic ‘appliqué’ and internal decal.

 

This provides texture and interest for both interior and exterior whilst enabling a functional Planning outcome preventing overlooking to neighbours. The colour and material palette is deliberately restrained so as not to compete with the exterior, or with the family’s accumulated artwork and furnishings.

上一篇精彩案例:martello tower y by piercy company

下一篇精彩案例:rural retreat by mancini

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业