villa rieteiland oost by egeon architecten

案例来源:
http://contemporist.com
案例标签:
所在国家:
美国 
用途:
  • 住宅
结构:

案例详情:

To the traditional arrangement of living on the ground floor and sleeping on the upper floors a floor is added for working from home. The ground floor has a glass facade with large sliding doors on the garden side, so that the residents can benefit most from the view. The bedroom floor is more open to the inside, the outside more closed. The floor with the office an consultation room has views all-around. Open / closed / open.

 

The timber frame house is built from fair and sustainable materials, has a heat pump and low temperature underfloor heating, natural ventilation, high insulation values of roof walls and floor, special heat-resistant glass, a sedum roof, attention to thermal bridging details and orientation. As a result, low level energy consumption realized.

上一篇精彩案例:tierra patagonia hotel spa in torres del paine chile

下一篇精彩案例:japanese bathroom design

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

优秀的团队正在使用集成汇产品驱动增长

了解他们的使用情况»