akihisa hirata architecture office coil

案例来源:
http://designboom.com
案例标签:
所在国家:
日本 
用途:
  • 住宅
结构:

案例详情:

tucked within in a dense residential district of tokyo, the 'coil' residence by japanese practice akihisa hirata architecture office 

recedes into the context with a neutral, white exterior. following a continuous experiential sequence as some may consider life to be, 

the inhabitant's experience a blurring of city and home, with a continuous spatial experience unveiled upon pulling into the garage.

rooms are integrated into a singular corridor which gradually steps and rises throughout the interior. 

 

three structural columns are evenly spaced within the footprint and span from the ground floor to the roof. the stairway then winds 

from the entry to the second floor. inhabitants move softly and organically between the interconnected spaces. derived from the complex 

order of a coil, the logical arrangement of the interior demonstrates the inherent order found even amongst living things. 

 

the architect's tangling exhibition is still on show through november 17th at the architectural association in london.

上一篇精彩案例:01 arq lucernas house chile

下一篇精彩案例:andrea zittle az west wagon station encampment

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

优秀的团队正在使用集成汇产品驱动增长

了解他们的使用情况»