bassicarella architectes uefa campus

案例来源:
http://designboom.com
案例标签:
所在国家:
瑞士 
用途:
  • 学校
结构:

案例详情:

just completed by swiss firm bassicarella architectes, the 'UEFA campus' in nyon, switzerland contains the sporting organization's 

new administrative headquarters. comprised of two office structures with opposite yet complimenting forms, the squared-off footprint 

of the 'bois bougy' and circular 'clairière' buildings are embraced with a wooded parkland setting. creating a relationship of mutual respect

within sports, social or economic matters is of high importance to the association and environmental awareness is included

with this architectural venture. 

 

rings of glass windows are separated with deep concrete eaves, welcoming views of the trees inside while adjusting the penetration of daylight. 

also continued on the inside face to border a large courtyard which is open to the sky. the visually dominant horizontal striations continue 

as a motif across the pair of buildings. a magnetic heat pump doubles the efficiency used with heating production. additional sustainability considerations 

include planting of native species present within the vegetation and patio to allow employees to enjoy the scenery.

 

 

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

优秀的团队正在使用集成汇产品驱动增长

了解他们的使用情况»