exh design roche canteen in shanghai

案例来源:
http://designboom.com
案例标签:
所在国家:
中国 
用途:
  • 办公
结构:

案例详情:

chinese practice EXH design have completed the 'roche canteen', a high-end cafeteria for the shanghai roche complex in shanghai, china.

the exterior's reflective facade projects the sky, trees and character of the encompassing development to onlookers. the two-storey tall

curtain wall is interrupted by a veranda which wraps the building's upper level. the extended roof canopy and cantilevered floor plate 

becomes a sun shading device for the interior which does not obstruct sight lines to the landscape from seating areas. 

 

the arrangement and number of tables are capable of accommodating different functions as well as the guest flows over the course of the day. 

dining and relaxation continues outdoors to the perimeter terrace. 

上一篇精彩案例:emma architecten pavilion puur at fort diemerdam

下一篇精彩案例:

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

优秀的团队正在使用集成汇产品驱动增长

了解他们的使用情况»