kengo kuma associates natural histyory museum proposal

案例来源:
http://designboom.com
案例标签:
所在国家:
丹麦 
用途:
  • 展示
结构:

案例详情:

the proposal for the new danish natural history museum in copenhagen, renamed 'garden of natural history' by japanese firm 
kengo kuma + associates utilizes the surrounding botanical garden to create a fusion of nature and history. the experience begins
before even arriving to the building in the natural environment of the city's gardens where thin concrete canopies peel out of the 
ground to give glimpses of the enormous suspended fossils inside, inviting visitors to get the full historical experience. 
vegetative elements are integrated throughout the scope of the program, creating courtyards of green walls, exterior hills sinking 
under ground to provide a reflective earthen backdrop appropriate for this type of function. the boundary between museum and 
garden is thus blurred, each complementing the other in peaceful coexistence. full-height glazing visually connect the exhibit spaces
with the exterior while allowing natural light to illuminate the displays.

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

优秀的团队正在使用集成汇产品驱动增长

了解他们的使用情况»