peoples architecture office pao pido office in beijing

案例来源:
http://designboom.com
所在国家:
中国 
用途:
  • 办公
结构:

案例详情:

chinese practice people's architecture office and people's industrial design office have completed their new studio which occupies 

the northeast corner of a courtyard house in beijing, next to the forbidden city. the north office features an eight millimeter steel 
frame shelving structure hovering over the entire length of the space, supported at the window and at the opposing wall. the space 
frame system holds two rows of L-shaped shelves which simply slide into place. the 1.4 by 4.5 meter table underneath is supported 
by a similar thin-rod truss with only four legs and give a light spacious work area.

the west office contains a diamond-shaped bookshelf system, also using slender metal bars with folded plates placed into the wire frame. 
the construct follows the contours of the outer partitions and roof to cover the entire wall. a tetris table compliments the storage 
installation with individual and unique components that can be separated to make individual surface or combined into one long 
conference table.

 a narrow courtyard connects the offices to the kitchen, clad with a brick veneer to save space. a simple one-centimeter wide steel 

groove is placed every ten rows of masonry to allow vegetation to latch on and eventually cover the entire facade. 

上一篇精彩案例:ondesign a life with a large opening

下一篇精彩案例:pt bamboo pure millenium bridge

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业