schneider lengauer architects cemetery wake room hopfgarten

案例来源:
http://designboom.com
案例标签:
所在国家:
奥地利 
用途:
  • 展示
结构:

案例详情:

set within a scenery of mountain peaks in defereggen in the east tyrol region of austria is 'cemetery + wake room hopfgarten' by 
austrian firm schneider & lengauer architects. adjacent to a baroque church, the centrally located building offers villagers a place to mourn 
and say farewell as well as have daily encounters with the community. natural stone walls border ramps which lead to an entry forecourt,
also separating the site from the street. the concrete structure is faced with quarry stone masonry. vertical wood planks project above
the top of the walls to support the rafters and traditional alpine shingles surfacing the roof.

visitors pass through a solid two-winged gate into a larch wood paneled room. illumination is integrated into the panels for winter months
and nighttime. simple benches are mounted to the perimeter walls for family communication within a parlor setting. on the eastern elevation, 
a slit window brings in morning light. a band of clerestory windows wrap the entire room, welcoming daylight to brighten the atmosphere 
along with a backdrop of only forested mountainsides and sky.

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

优秀的团队正在使用集成汇产品驱动增长

了解他们的使用情况»