wiroa station wine cellar by map architects

案例来源:
http://maparchitects.co.nz
所在国家:
新西兰 
用途:
  • 商业
结构:

案例详情:

 The building is a simple viewing platform, and wine tasting room for the use of residents of a small beach side development in the far north of New Zealand.

Restricted to 25m2 due to local planning regulations, and set in to the hill side to reduce the presence on the skyline, this simple building forms a calm backdrop to the scenery, intended to enhance the enjoyment of the environment, and wine tasting.

Utilising the local vernacular of wartime coastal bunkers, the concrete wine cellar opens into a broad wedge to allow a stunning elevated vista of the Bay of Islands.

上一篇精彩案例:旋转小屋

下一篇精彩案例:house k by hiroyuki shinozaki architects

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

优秀的团队正在使用集成汇产品驱动增长

了解他们的使用情况»