瑞士木屋

案例来源:
http://www.sf-ar.ch
所在国家:
瑞士 
用途:
  • 住宅
结构:

案例详情:

in a small existing cabin of 16 m2 in the alps, swiss firm savioz fabrizzi architectes renovated the 'maison boisset' to update the old wooden house
from its original agricultural use and take more advantage of the surrounding landscape to create a contemporary comfortable holiday home. 
the exterior was left virtually untouched, save the renovation of the original parts for safety and the creation on new openings for improved solar gain 
during the freezing winter months. a stone foundation spanning the height of one floor supports the wooden construction above. organized in three levels,
the entry is kept on the middle floor where the owners are greeted by the kitchen and living room. partly below ground on the steep hillside is the
children's bedroom and bathroom, half-way embedded into the earth, with a window made in the original cattle door. the upper storey contains the 
master bedroom with arguably the best views over the valley. the rugged aged exterior is contrasted drastically by the new interior, clad entirely with
larch panels with special attention to craftsmanship that creates a stunningly clean and inviting atmosphere. 

上一篇精彩案例:alts design office kofunaki house

下一篇精彩案例:architects collective house

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业