ashley cox architect studio for an artist

案例来源:
http://www.ashleycoxarchitect.co.nz
所在国家:
新西兰 
用途:
  • 办公
结构:

案例详情:

new zealand-based ashley cox architect has recently completed 'studio for an artist', a small structure for a painter in bluff hill, napier, new zealand. the sloping topography dictated a stepped volume, resulting with a linear floor planwith three floor level changes. without windows along the street-side elevation, the building is oriented inwards and views are directed towards the opposing ends. capped with large windows, the transparent walls may be opened to access sun-filled courtyards, while additional glazing in the elongated elevation welcomes the colors of the adjacent garden which borders the studio into the neutral space.

south-facing skylights hinge above the roof plane, obstructing harsh and direct sunlight and admitting softer illumination with translucent glazing panels. sliding windows allow for ventilation during summer months, making a platform towork alongside the greenery. the flexible configuration of the 'open tube' generates a space to accommodate the artist's creative process and then transforms into a gallery upon completion of projects.

上一篇精彩案例:architects collective house

下一篇精彩案例:atelier cube christ the king kindergarten

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

优秀的团队正在使用集成汇产品驱动增长

了解他们的使用情况»