tsai design studio safmarine container sports center

案例来源:
http://www.tsaidesignstudio.com
案例标签:
所在国家:
南非 
用途:
  • 展示
  • 工程

案例详情:

'safmarine container sports center' is a recycled shipping container transformed into a communal athletic space in piketberg, 
120 kilometers from cape town south africa by south african firm tsai design studio. commissioned by shipping company safmarine, 
this prototype has been constructed to address green principles since the freight boxes are intended for ten years of market use and are 
constructed to last for a total of twenty. the 12-meter long structure supports social functions including a projecting roof to shade
the bleacher seating and then wraps into a vertical surface for movie screenings and advertisements. doubling as a billboard,
the facade can become a source of income for the center.

mounted on steel framing, a gap between the independent canopy protects from harsh daylight and allows cross-ventilation to eliminate 
any heat buildup. the interior contains two changing rooms and storage for equipment. easily positioned near the field, the shelter acts
as a coach's office.

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业