idhea loft conversion in terronska

案例来源:
http://www.idhea.cz
案例标签:
所在国家:
捷克 
用途:
  • 住宅
结构:

案例详情:

 czech republic-based architectural firm idhea has completed the renovation of a house, originally built in the 1930's in bubeneč prague district. a combination of the original brick chimney wall, the wood planks and soft gray plaster create a contemporary textural pallet. the popular zone was an important factor in the programming and placement of the interior spaces. the more public areas, such as the living and dining area are facing the stromovka park and the zoo in troja, while the windows of the bedroom have high-gown lime-trees outside, proving privacy. 

having minimal floorspace, the challenge of the project was finding a balance between the desired openness while still integrating all the necessary areas. this was achieved with a gallery space atop the stairs, giving the view of the sloped volume. combining storage space with structural elements create focal points in the within the apartment. 

上一篇精彩案例:舒适的生态野营

下一篇精彩案例:泰国学校

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业