kumiko inui kyoai commons

案例来源:
http://www.inuiuni.com
案例标签:
所在国家:
日本 
用途:
  • 商业
结构:

案例详情:

 an extension to the maebashi kyoai gakuen college in maebashi, japan, the kyoai commons resemble a series of parallel 'bookshelves' connected by open light-filled corridors and capped with expansive transparent glass curtain wall. japanese firm office of kumiko inui wanted to create a flexible series of functionally designated volumes which could overlap based on the students' needs, in a place where so many different activities coexist.

each individually covered structure is comprised of rhythmically placed shear walls dividing the block uniquely and specifically for its purpose, defining varying rooms in the negative space. the hallways connecting the segments are the most flexible features, to be invaded by the user, borrowing from the fixed spaces as needed to create a distinctive new environment in which to study, lounge, or eat. as a result, the seemingly conventional appearance of the building, the brilliant white tone, and the regularly structured rhythmic partitions, are actually creating a very adaptable combination of spaces.    

上一篇精彩案例:AATH outsidehouse7

下一篇精彩案例:日吉的房子

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业