marc house in mathi

案例来源:
http://www.studiomarc.eu
所在国家:
意大利 
用途:
  • 住宅
结构:

案例详情:

 italian practice MARC has recently completed the 'house in mathi', a transformation of dilapidated barns into a residence 
and studio in mathi, near the city of turn, italy. fused into its site, a shallow excavation into the earth which traverses from 
the adjacent gardens into the interior living spaces. highlighted with a bold yellow, the trench crosses from the front and back yards 
through the recessed ground level of the home, visually linking the entire length with color. the exaggerated step doubles 
as seating for a dining area and elevated path. perimeter walls may be opened, blurring the boundary between the outdoors 
and conditioned areas and inhabitants sit on the floor at the table.

on the first level, a suspended volume contains a swimming pool offering ideal positioning for sun exposure. enclosed with glass, 
the rooms surrounding the entity may engage with the dynamic area. the work areas of the inhabitants are contained within 
the brick building next door directly connecting to the dwelling. a bed and breakfast will be added in the future, creating a 
small village over time.

上一篇精彩案例:太阳能动力漂浮大棚

下一篇精彩案例:玻璃木房

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业