mathieu lehanneur escale numerique for jcdecaux

案例来源:
http://www.mathieulehanneur.fr
案例标签:
所在国家:
法国 
用途:
  • 展示
结构:

案例详情:

 french designer mathieu lehanneur has completed his first urban development 'escale numérique' for JCDecaux the world's leading outdoor 
advertising company. the shelter features a green roof covered in foliage, reminiscent of a garden placed on top of tree trunks.
swivel seating is provided for citizens which are made of concrete with mini tables and are equipped with plugs for laptop use. 
a large touch screen gives updated information about services happening in the city such as guides, news and interactive signage for tourists and visitors. 
the unit is designed to be viewed from above than at ground level dictating a new language in civic architecture.

上一篇精彩案例:玻璃木房

下一篇精彩案例:户外培训中心

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

优秀的团队正在使用集成汇产品驱动增长

了解他们的使用情况»