户外培训中心

案例来源:
http://kkaa.co.jp
案例标签:
所在国家:
美国 
用途:
  • 营地
结构:

案例详情:

 We wanted to place an architecture that is like a long stick. To be precise, a single, long, and ‘free’ roof in the forest under which various activities – exercise, studying, eating, sleeping – are conducted. Box confines people to the closed space, but roof can give more freedom, while its canopies protecting people from harsh environment.

Two ideas were adopted to achieve this freedom for the roof, under which is actually a training center for leaders promoting young people’s outdoor activities. One is a device to near the metallic roof to canopies. We created a fin of 300mm raise, developed from that of 150mm we used for Baiso-in temple several years ago. In addition, by tinting the metal plate with 3 different colors, we tired to come close to the varied tones of the forest.

The other idea was to unify the interior entirely with a single slope, providing a sequence in the building that could correspond with the landscape of the forest. The building actually came into being in two levels, as it needed to be divided into bed rooms, lecture halls and other functions, but each small unit is bundled with the slope. The slope follows the slant of the actual site, which enables you to feel walking on the earth in an artificial environment.

上一篇精彩案例:mathieu lehanneur escale numerique for jcdecaux

下一篇精彩案例:mds pojagi house

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业