mikou design studio public swimming pool piscine du fort paris

案例来源:
http://mikoustudio.com
案例标签:
所在国家:
法国 
用途:
  • 商业
结构:

案例详情:

 paris-based practice mikou design studio have designed 'piscine du fort', the winning proposal for a public swimming facility
in issy les moulineaux, a suburb outside of paris, france. the building has emerged from a conceptual praxis of flucidity
and transparency to define a spatial experience with natural illumination. daylight floods the interior through a pattern of 
rounded skylights above the pool, creating areas to lounge and warm. 

curvilinear golden timbers sweep across the exterior, generating imagery of the circular motions of water. the rectilinear external 
form has been softened with bands of glass, reducing the overall mass by minimizing opaque materials. the molded volume of 
revealed pathways and stepped ceiling planes references the circulation of energy. accessible from the inside with a perimeter ramp, 
the habitable roof doubles as a solarium within a setting of natural grasses.

上一篇精彩案例:aichinger house hertl arhitekten

下一篇精彩案例:moshe safdie crystal bridges museum

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业