mu architects fertile house

案例来源:
http://www.mu-a.fr
案例标签:
所在国家:
法国 
用途:
  • 住宅
结构:

案例详情:

 situated within the loire valley of tours, france, the 'fertile house' by paris-based practice MU architects adds a variety of garden spaces within the developing residential town. positioned within a dense city block, the corner lot structure features minimal outward openings with an entry recessed from view. turning attention inwards, an extension from the house forms a U-shaped footprint around a central open-air courtyard. the south-facing living area opens to the back yard with a wall of glass doors which slide back on themselves to link the indoor and outdoor spaces.

tailored to an aging couple, their bedroom is placed on the ground level near the kitchen and living room, while the common areas and guest rooms are placed on the upper floor. enclosed with a net, a rooftop terrace with a vegetable garden is accessed from a window from the interior stairway. polycarbonate linings around concealed light fixtures reflect artificial light into the terrace and interior at night.

上一篇精彩案例:moshe safdie crystal bridges museum

下一篇精彩案例:bavarian forest national park-1

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

优秀的团队正在使用集成汇产品驱动增长

了解他们的使用情况»