惠特尼集装箱工作室

案例来源:
http://whitney.org
所在国家:
英国 
用途:
  • 办公

案例详情:

 the whitney studio is a the two-storey loft space measuring 600-square feet which functions as both a gallery as well as an education space 

for conducting public programs - including art classes for people of all ages and informal lectures - for new york's whitney museum of american art
designed by LOT-EK to fit within the institution's open moat, on the south side of the entry bridge, the black cubic volume is comprised of 
six shipping containers which have been stacked in two rows of three.

 

a continuous diagonal band of fenestration highlighted by a bright yellow, runs along two sides and the roof, visually extending the 
enclosed area to the museum's ground floor sculpture court, offering glimpses out to the activities of visitors. 
the windows can also be opened to circulate airflow throughout (as a supplement to HVAC - heating, ventilation and air conditioning).

 

the temporary space has been realized in preparation for the whitney's move to the meat packing district in 2015, and will be removed 
at that time.

上一篇精彩案例:nakae architects facing true south

下一篇精彩案例:casa em movimento by CEM NEM SDE 2012

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

优秀的团队正在使用集成汇产品驱动增长

了解他们的使用情况»