greenhouse at gruningen botanical garden by buehrer wuest architekten

案例来源:
http://id-a.ch
案例标签:
所在国家:
瑞士 
用途:
  • 营地
  • 工程
结构:

案例详情:

Switzerland doesn't normally invoke images of lush subtropical plants, but this striking greenhouse designed by Buehrer Wuest Architekten allows bananas and papayas to flourish in these northern climes. Inspired by shapes and structures found in nature, the botanical gardengreenhouse in the village of Grüningen features four five-meter-tall steel trees that branch out into a canopy.

 

The four trees designed by Buehrer Wuest arch into a steel canopy topped with a geometric roof that resembles the shapes created in cell division. The greenhouse as a whole is specifically designed to match the surrounding natural environment and even to grown with it.

Glass hangs from the steel branches, demarcating various planting areas and enclosing the greenhouse. Inside are a variety of subtropical plants, including bananas and papaya, which could never grow alone in the typically cold climate more suited to rustic alpine lodges and winter fires!

 

上一篇精彩案例:韩国济州岛房屋

下一篇精彩案例:o a temporary shipping container city amsterdam

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业