odonnell tuomey lyric theatre belfast

案例来源:
http://www.odonnell-tuomey.ie
案例标签:
所在国家:
爱尔兰 
用途:
  • 商业
结构:

案例详情:

 irish firm o'donnell + tuomey's 'lyric theatre belfasy' in belfast, ireland has been recently nominated for the RIBA stirling prize.situated at the end of a street of brick residences, a contemporary box-like structure borders parkland and the river lagan. replacing an older center, the current building footprint is formed by the constrants of the landscape to form a site-specific experience. the interior hosts 
an auditorium, rehearsal spaces and studio theatre as well as reception, cafe, offices and educational room. worked into the sloping terrain, the public areas are enclosed with hardwood timber windows to overlook the outside scenery, connecting visitors with their natural surroundings.

a gand stairway within a foyer leads to the diverse funcitonal areas. the theatre's raked seating accommodates 389 spectators, uninterrupted from the performance by balconies. the parabolic arrangement offers every individual optimal site lines. creased along a central line, a panoramic perspective of neighboring onlookers are given without losing focus on the show. three timber arches surfaced with a faceted acoustical material produces an intimacy despite the ceiling height. a brick studio with a 6 meter tall space offers a flexible warehouse-style layout for additional staging options.

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

优秀的团队正在使用集成汇产品驱动增长

了解他们的使用情况»