saunders architecture bridge studio

案例来源:
http://www.saunders.no
所在国家:
加拿大 
用途:
  • 办公
结构:

案例详情:

 ecently completed on the coast of fogo island in newfoundland, canada, the 'bridge studio' designed by bergen-based practice saunders architecture. located within deep bay, a town comprised of 150 people, the remote site is accessed after a twenty minute hike through a terrain of granite outcroppings covered with a layer of lichen. a wooden stair and ramp system traverse the topographical changes, helping visitors with steep hills. entered upon crossing a 16 foot bridge, a 30 square meter building is propped upon four piers and overlooks a sheltered inland pond. 

merging the form of a traditional saltbox structure, the side elevation of the volume takes the form of a parallelogram,angling upward and delicately hovering above the landscape. at the entrance, large glass portal directs attention to the studio area beyond, elevated a few steps above the entry floor plane. the desk is oriented to view the surrounding scenery, allowing artists to contemplate their creative process through a picture window which appears to rest upon the work surface. four-inch spruce planks line the floors, internal wall surfaces and ceilings to accentuate depth perspective within the intimate space. a wood-burning stove and built-in storage for logs are placed within the lower half of the interior.

上一篇精彩案例:machais NAC Architecture

下一篇精彩案例:帝京大学附属小学

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

优秀的团队正在使用集成汇产品驱动增长

了解他们的使用情况»