saunders architecture squish studio

案例来源:
http://www.saunders.no
所在国家:
加拿大 
用途:
  • 办公
结构:

案例详情:

norwegian firm saunders architecture has completed the 'squish studio', one of six commissioned artist studios along the coastline of fogo island in newfoundland, canada. positioned within the eastern town of tilting, the 30 square meter building is perched upon the rocky terrain and supported with a system of stilts. reaching 20 feet, the southern roof peak and generated angled outdoor area produce the main entry to the retreat. downward sloping to half the height at the opposing northern end, this trapezoidal structure's name is derived from its 'squished' form while contrasting the local vernacular structures rooted within a strong irish heritage. the tapered exterior also serves to deflect strong coastal winds.

recently designated as a national cultural landscape district, transient artists may immerse within the creative process amidst an isloated setting. the tall entry leads to an internal spatial compression and horizontal work room which directs attention outward,to nearby round head as well as the changing atmospheric conditions and crashing waves of the north atlantic. built-in storage is alternated with slits of windows, offering glimpses of the sunrise to the northeastern horizon.

spruce planks painted white clad the building's external surfaces. completely off-grid, the structure's electrcity and small kitchen are powered with solar panels located atop a nearby hill while a compost toilet and wood burning stove complete day to day necessities.at night, a soft illumination creates a lantern effect, evoking the image of a lighthouse upon the cliff.

上一篇精彩案例:mack energy corporation van h gilbert architects

下一篇精彩案例:never was 1

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业