house-bernheimbeuk by architecten de vylder vinck taillieu

案例来源:
http://www.architectendvvt.com
案例标签:
所在国家:
比利时 
用途:
  • 住宅
结构:

案例详情:

 Wooden sticks shield the facades of this house in Belgium by Ghent studio Architecten De Vylder Vinck Taillieu, while a tree bursts through the roof.

Screening exterior walls at both the front and back, the crisscrossing wooden batons feature integrated doorways.

Grey tiles clad the remaining two walls, the roof and even the chimney.

Clusters of missing tiles create openings for windows, while missing tiles on the roof give way for branches of the tree that is enclosed between the rear screen and the wall behind.

There are three storeys inside the house, where a chunky concrete frame is left exposed.

 

上一篇精彩案例:爱宝乐园酒店

下一篇精彩案例:配以惊艳内饰的豪华木屋

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业