丸山住所

案例来源:
http://www.at-sano.com
案例标签:
所在国家:
日本 
用途:
  • 住宅
结构:

案例详情:

 japanese architecture practice atelier sano (takahiko sano) has shared with us images of 'maruyama house', 
a multi-storey private dwelling in sapporo, japan. perched on an elevated site which overlooks the city below, 
the design seeks to capture maximum views in all direction by equipping each facade with floor-to-ceiling windows. 

read as a cross-shaped volume resting on a subtle concrete base, the exterior is completed wrapped in 
a wooden skin that lends a light quality to the monolithic structure. a small road branches off from 
the street to a partially-underground garage, freeing up the approach and entrance from any obstructions.
a small collection of trees and shrubs provide a porous line of privacy around the plot. 

surrounded on all sides by stretches of glazing, the interior space is seemingly suspended within the city 
and site. panoramic views of the mountainscape serves as a backdrop to the living area, resulting in 
an open sense of space that goes beyond the layout of the house. arranged as an open floor plan,
the communal programs gain loose definition by a series of partial length partitions. small spatial nooks 
and pockets are generated for more private programs while maintaining a free-flowing circulation and 
connection between inhabitants. 

上一篇精彩案例:del popolo LEAD

下一篇精彩案例:Eco modern flats modus studios

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业