Bentini 总部

案例来源:
http://www.piuarch.it
案例标签:
所在国家:
意大利 
用途:
  • 办公
结构:

案例详情:

 The new headquarters of Bentini company is set in a sparsely populated area, characterized by the presence of farmland. The office building consists of a single, linear volume set back from the road, and has been designed according to the highest standards of quality, combining great flexibility of the interior spaces with a simple and well-organized floor plan on different levels.

The top floor can be utilized for events and conferences also by the local residents, offering townspeople an opportunity to experience the space of the company that opens onto the city that hosts it. The street-side façade lends a distinctive and unique character to the building, superimposing over the continuous glass facing of the offices a modular grid of angled solar filters that divide the façade into rectangular compartments of varying dimensions.

The rear façade of the building, entirely in glass, is designed to maintain strong visual continuity with the surrounding countryside. While the two façades are different from one another, they share an impetus toward the outside through transparency, screened on the street side and open to the landscape on the opposite side.

上一篇精彩案例:fika

下一篇精彩案例:阳光水族馆

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业