荷兰地下博物馆

案例来源:
http://www.erickvanegeraat.com
案例标签:
所在国家:
荷兰 
用途:
  • 展示
结构:

案例详情:

 Dutch architect Erick van Egeraat has completed an underground museum extension with a park on top in Assen, the Netherlands.

The new gallery wing at the Drents Museum is burrowed into the ground around a former coach-house, which is retained as a new ground-floor entrance.

Just past the foyer is a single large exhibition hall, with a ceiling of curved stripes that ascend above the ground surface to create high-level windows.

These folding waves create gentle slopes on the ground above, where pathways lead across a planted garden to the city beyond.

Erick van Egeraat has designed a number of projects in Europe, including a stadium in Moscowa city hall in Budapest and an incinerator in Roskilde - see more projects here.

上一篇精彩案例:现代主义教会

下一篇精彩案例:UFO地铁站

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业