荷兰山屋

案例来源:
http://www.denieuwegeneratie.nu
案例标签:
所在国家:
荷兰 
用途:
  • 住宅
结构:

案例详情:

 Slideshow: Amsterdam design studio Denieuwegeneratie have buried a woodland villa beneath a mound of earth at a Dutch nature reserve.

 

The manmade hill disguises the building on its northern facade and creates a blanket of insulation around the walls during colder months.

Entitled Dutch Mountain, the house emerges from the hill on the southern and western sides, where a panelled wall of glazing folds around a staggered living room and kitchen.

Bedrooms, bathrooms and utility rooms are stacked up at the rear of the house in front of an exposed concrete wall that separates them from the piled-up earth behind.

A reconditioned car with its engine removed is positioned vertically against the walls of the kitchen to function as a bookshelf and cabinet.

We've featured a few interesting Dutch houses on Dezeen over the last few years - see them all here.

 

上一篇精彩案例:智利托雷斯德尔佩恩.火巴塔哥尼亚酒店

下一篇精彩案例:生态憩息房

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业