生态憩息房

案例来源:
http://www.blueforest.com
案例标签:
所在国家:
英国 
用途:
  • 住宅
结构:

案例详情:

 the 'eco-perch' is a quick to install luxury tree house unit by east sussex-based architecture and construction firmblue forest.
assembled with natural materials, the structure may be implemented within 5 days, minimally impacting the landscape with 
adequate site preparation beforehand. contained within a 6 meter by 8 meter footprint, the combined kitchen, dining, 
living area and bedroom may comfortably accommodate four people. wrapped with a continuous roof surface, 
its oval sectional geometry visually connects with the outdoor scenery through windows and a veranda formed with a deep eave.

if placed beyond your personal garden, owners may acquire planning permissions to install the small dwelling which is expected 
to outlive 15 years. linking to existing infrastructure is ideal although an on-site septic tank may be used. a variety of off-grid 
and renewable energy sources allow for complete independence. the interior may be redesigned and retrofitted to serve as 
an office, studio or classroom.

 

上一篇精彩案例:荷兰山屋

下一篇精彩案例:全景房

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业