花园下的办公室

案例来源:
http://www.fuegenschuh.at
案例标签:
所在国家:
奥地利 
用途:
  • 住宅
结构:

案例详情:

 austrian practice daniel fugenschuh architekt has completed 'office under the garden', a new underground 
workspace for the atelier in innsbruck, austria. an annex project located in the garden of a townhouse 
which housed the office before, the design utilizes the natural slope of the plot to seamlessly integrate 
the building into the land. 

inserted into the edge of a south-facing slope, the office features a fully-glazed elevation which 
looks out on to the road. the presence of the stone retaining wall is maintained by incorporating 
the flanking structure as an extension of the front facade. a slim elevated terrace provides outdoor space
by the street while a garage door to the left leads down to a small underground parking floor. 

 

上一篇精彩案例:利物浦百货商店

下一篇精彩案例:歌声1

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业