集装箱叠加办公室

案例来源:
http://netmet.jp
案例标签:
所在国家:
日本 
用途:
  • 商业

案例详情:

 japanese practice daiken-met architects have designed and completed 'sugoroku office', their personal studio 
in gifu, japan. a three storey mobile framework supports stacked shipping containers, forming the work areas 
and future living spaces on the penthouse floor. this building represents a model solution for those interested in surpassing 
the difficulty involved with making rental contracts for small scale structures in their city as well as responding to 
the local dilemmas of decreasing population and increasing vacant land.

the firm obtained a short-term contract by proposing a temporary structure which does not require construction 
below street level. the steel structural grid may be easily assembled and serves to reduce loads on the containers from 
the weight of its shell, furniture and users. upon completion of the lease, the structure may be disassembled and
reconstructed elsewhere. a casing pipe joint in the middle of columns enable and simplify this process. storage systems
were formed with used plywood or packing bands found on construction sites.

 

上一篇精彩案例:歌声1

下一篇精彩案例:棒棒糖房子

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业