谷仓改建

案例来源:
http://www.ruinelli-associati.ch
案例标签:
所在国家:
瑞士 
用途:
  • 住宅
结构:

案例详情:

 swiss architect armando ruinelli has recently completed 'redevelopment of a barn', the transformation of an unused farm 
into a single family residence in soglio, switzerland. along a pedestrian route leading from the historical center, 
the dwelling merges the traditional structure with a contemporary aesthetic, maintaining its place within the village's context. 
the three storeys are set into the steep slope, placing an entrance at ground level with access to outdoor areas overlooking the alps
from each floor. the first floor contains an open plan kitchen, living area and study which are arranged around a concrete
stair and fireplace unit. within the upper level loggia, inhabitants may see the rough hewn logs are stacked to form the enclosure
and original roof.

smooth concrete inserts within the stone and wood facade frame the openings of the entry floor. large voids within the facade 
are screened with vertical oak axes which may be manually operated to block direct daylight or manipulate breezes through the interior.
the wood was locally sourced and processed together to ensure the same color and eventual patina since the intention was
to define the architecture with the material palette. research was conducted with experimental models at 1:1 scale, 
demonstrating careful attention to the craftsmanship of details to merge old and new materials. 

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业