扩展的挤压玻璃音乐房

案例来源:
http://www.dezeen.com
案例标签:
所在国家:
法国 
用途:
  • 住宅
结构:

案例详情:

 French studio Cut Architectures have extended a Paris house by squeezing a glass-fronted music room and a garage between the building and its neighbour.

 

Used by a cello player, the glazed rehearsal room is located above the garage and framed by concrete.

Aluminium doors fold back from both the front and rear faces of the garage.

The architects also removed suspended ceilings from bedrooms inside the house to reveal timber girders and attic mezzanines.

This is the second project by Cut Architectures to be recently featured on Dezeen - see our earlier story about a cafe filled with scientific apparatus.

Other recent projects in France include a contorted timber hut housing a parking ticket machine and a diamond-shaped woodland cabin on legs - see all our stories about projects in France here.

上一篇精彩案例:sweet pea tiny houseboat washington

下一篇精彩案例:加拿大木面板预制被动房

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业