tablehat by hiroyuki shinozaki

案例来源:
http://www.shnzk.com
所在国家:
日本 
用途:
  • 商业
结构:

案例详情:

 Courtyard gardens bite through the walls of this cafe in Japan by Tokyo studio Hiroyuki Shinozaki Architects (+ slideshow).

Glass screens allow views across the courtyards from each of the five dining areas that comprise the Tablehat cafe, some of which are only large enough to accommodate a single table.

A wooden roof sits like a series of boxes atop the single-storey building, with openings that let daylight through to the plants and flowers in the courtyards.

The cafe was constructed beside the client's house and a door leads into it from the side of the existing building.

Hiroyuki Shinozaki Architects more recently completed a controversial house with holes in the walls and floors.

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业