私人海滩房

案例来源:
http://marshall-architect.co.nz
案例标签:
所在国家:
美国 
用途:
  • 住宅
结构:

案例详情:

 Tucked away in a private bay on Waiheke Island, a stone's throw from Auckland city, this residence designed by Daniel Marshall a few years ago, sits quietly on the hillside overlooking the water. Marshall explains that 'the concept evolved from the idea of a family group camping, creating space between the functional nodes. This was particularly important in allowing space for the boats and water to move through the valley to the bay below. This space was utilised to give physical separation to the guest house as well as a garage.'

Utilising materials complementary to the surrounding landscape, it was designed to integrate seamlessly into its surrounding, leaving a subtle blue print on the land. The stone used on the walls was sourced locally, with the windows tinted to limit reflection. The owners can enjoy the view from many vantage points within the home, or sit outside in the private courtyard which is framed by a Nikau grove, warmed by an outdoor fire.

上一篇精彩案例:手工面包店

下一篇精彩案例:ofis basket apartments in paris

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业