儿童保育中心

案例来源:
http://www.magk.at
案例标签:
所在国家:
奥地利 
用途:
  • 学校
结构:

案例详情:

 a collaboration between austrian practice MAGK and illiz architektur, 'childcare center' is an elementary school and 
kindergarten in maria enzersdorf, austria. geometric windows and framed boxes projecting from the white surface 
create a dynamic envelope which contrasts the boldly colored pavement which encompass the building. the pixelated facade 
integrates playful colors to highlight special spaces for children including play areas and window box seats as well 
as architectural elements such as skylights, entrances, trash receptacles and special openings. circular benches proportioned
for children are scattered around the complex, contributing to the lively atmosphere.

three large L's interlock to form two open-air courtyards which are landscaped with trees and contain sandboxes for students.
additional playspaces are found within the void between the screened facade, providing a flexible and permeable outdoor space 
in which young children may freely flow between inside to outside.

 

上一篇精彩案例:火车工厂变身LEED办公室兼低收入住宅

下一篇精彩案例:三亚区5

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业