施华蔻灯箱

案例来源:
http://www.hpp.com
所在国家:
德国 
用途:
  • 商业
结构:

案例详情:

 a collaboration between german fashion designer karl lagerfeld and german practice HPP architects, the 'schwarzkopf lightbox' 
is a pop-up hair saloncurrently sited within düsseldorf, germany. a simple rectilinear volume containing two storeys, 
the reusable and recyclable mobile structure was constructed within four weeks. the store's exterior features an interchangeable facade 
which has been back-lit with 60 lighting fields. surfaced with silhouettes of models, the graphics derived from lagerfeld's 
music lovers photo exhibition and the schwarzkopf's company logo doubles as advertising for the beauty services provided inside.

standing at 10.8 meters tall, the 15 meter by 11 meter building footprint produces 300 square meters of usable area. 
illuminated benches placed along the pathways of the surrounding park intersects the open air and covered ground level, 
leading to a cafe which may be used by transient visitors or customers. accessed with a stairway, the salon on the 
upper floor overlooks the park's activity below.

 

上一篇精彩案例:日本住宅

下一篇精彩案例:旋转别墅

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业