最初设计的家庭住宅

案例来源:
http://www.votrongnghia.com
案例标签:
所在国家:
越南 
用途:
  • 住宅
结构:

案例详情:

 The architects at Vo Trong Nghia Co., ltd. completed a modern residence in Saigon, Vietnam, for a thirty-years-old couple and their mother, in the shape of a tube, 4m wide and 20m high. Entitled “Stacking Green“, it stands out due to its original facades, featuring a large number of terraces, each adorned with flower pots. Here is more from the architects: “The front and back façades are entirely composed of layers of concrete planters cantilevered from two side walls. The house structure is a RC frame structure widely used in Vietnam. The partition walls are very few in order to keep interior fluency and view of green façades from every point of the house. Natural ventilation through the façades and 2 top-lights allow this house to save a big energy in a harsh climate in Saigon. Concerning these ecological approaches, we referred a lot to the bioclimatic principles of traditional Vietnamese courtyard house“”. The green façades and roof top garden shelter the family from polution, noise and sunlight, How do you appreciate this project? 

上一篇精彩案例:孩子的彩色美发沙龙

下一篇精彩案例:霍克斯伯里住宅

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业