太阳井冥想

案例来源:
http://be-fun.com
案例标签:
所在国家:
日本 
用途:
  • 展示
结构:

案例详情:

 A curving chasm slices off the corner of this showroom building in western Tokyo to create a passageway to its entrance.

Completed by Japanese architects Tsutomu Hasegawa of Be-Fun Designand Takato Tamagami in 2008, the five-storey-high concrete block contains galleries and a workplace for textile company Sunwell.

Glass bridges cross the narrow, timber-lined alleyway on the three upper levels, leading to small triangular meeting rooms.

On the ground floor, a staircase leads down to a basement with high ceilings, where the company host events.

This is the second product showroom we've featured on Dezeen this month - see our recent story about a timber showroom concealed behind gauzy black curtains.

上一篇精彩案例:波动的玻璃

下一篇精彩案例:steel clad emigration canyon residence

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!