S房

案例来源:
http://www.keijidesign.com
案例标签:
所在国家:
日本 
用途:
  • 住宅
结构:

案例详情:

 located in a quiet residential neighborhood of central tokyo, japan is 'house s', a single family residence by 
tokyo-based studio keiji ashizawa. the site of an old samurai residence, the area is filled with mature pine
and zelkova trees, enabling a design which connects with nature and removes itself from the urban district.
each floor incorporates plantings, with the ground level boundary to the dining and living area opening to a lushly
vegetated garden, allowing the greenery is permeate the wooden interior.

the interior was configured as a series of small spaces, reducing the complexity of the arrangement and producing
a variety of quaint experiences dictated by air flow, natural light filtering from outside and art work. 

 

上一篇精彩案例:康尼马拉

下一篇精彩案例:立方体临时餐厅

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!