约翰州立博物馆扩建

案例来源:
http://www.nietosobejano.com
案例标签:
所在国家:
奥地利 
用途:
  • 展示
结构:

案例详情:

 Cavernous holes in the courtyard of three museum buildings in Graz, Austria, lead underground into a new, shared entrance by Spanish architects Nieto Sobejano and local firm eep architekten (photographs by Roland Halbe).

The extension adds a conference hall, reading areas and an archive to the Joanneum Museum complex, which comprises a regional library, an art gallery and a natural history museum.

Glass surrounds the conical openings and each one tunnels down through one or two storeys to bring diffused natural light into the underground rooms.

 

Visitors enter the building via an outdoor elevator into the largest cone.

 

 

上一篇精彩案例:星巴克环保回收集装箱餐厅

下一篇精彩案例:DI-VA住宅

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业