追忆古朴原野的现代小屋

案例来源:
http://inhabitat.com
所在国家:
美国 
用途:
  • 住宅
  • 展示
结构:

案例详情:

【介绍】


追忆古朴原野的现代小屋


美国建筑事务所SalmelaArchitect日前设计了一幢威斯康星州乡村别墅,该建筑拥有陡峭的坡屋顶、方正的玻璃窗、以天然雪松制成外立面特意模仿了旧时的建筑形式。“尽管农场的数量在逐年减少,但是也有很多以松木为材料的谷仓历经风吹日晒之后依然存在,”Salmela建筑事务所说道,“那些保存下来的建筑身上有一种令人难以忘怀的品质在里面。”


四四方方的建筑体量上面盖有一个大坡度屋顶,其材质为可以反射光线的立缝金属板。外部墙体以天然雪松木包裹以来模仿沧桑感。事务所在建筑基础处使用深色的环氧合成树脂(Richlite)包裹,这种材料是用纸加入纤维复合材料制成的,可以保护木墙板。不同大小方形的窗户装有白色的厚边框。“白色的窗户和这种装饰用板条状的栅栏表达出向自然老化材料的致敬。”事务所说道。该住宅以东西轴向布置,并在南北两边设置了露台。房子后面的单坡小屋内设有一间浴室和几间设备用房。


住宅的周围部分被白色板条制成的篱笆围合,这条篱笆界定出停车区域和一条通往住宅步道。住宅内部使用了基本颜色的白色干式墙和天然的松木地板。颜色的使用方面都是景观谨慎选择产生的结果。在生活区域中,事务所将墙壁的上半部分用黑色条纹的材料包裹起来,这种处理手法借鉴了建筑外部的深色立面设计。黑色的壁炉也进一步加强了各方面的联系。住宅内采用的都是简单现代的装饰。“饰面材料均来自于宜家,红色的椅子和所有的家具都是,”事务所说道。


【原文】


Barn-inspired contemporary home ages beautifully over time


From a distance, this gabled Wisconsin building could be mistaken as a barn—but take a closer look and the curious assortment of differently sized square windows suggests the structure is something else entirely. Minnesota-based studio Salmela Architect completed this countryside home, called House for Beth, as a large and contemporary residence that draws inspiration from the local barn vernacular. Clad in natural cedar planks, the rectangular gabled house is expected to age beautifully over time.


Topped with a steep gabled roof, House for Beth is a conspicuous landmark in the flat agricultural fields of Door County, a picturesque Wisconsin county located on a peninsula between Green Bay and Lake Michigan. The house is mostly wrapped in natural cedar siding with a portion near the bottom of the home clad in dark-colored Richlite, a paper-based fiber-composite material that will protect the wood facade. Square windows of varying sizes punctuate the facade on three sides and are framed in white to complement the timber facade and to match the white picket fence and the light-colored standing-seam metal roof.


The interior is filled with natural light and views of the agricultural landscape and forest beyond. White-painted walls complemented by timber floors and window trim feature prominently throughout the contemporary home. A black wood-burning stove and a long black strip located above the large windows provide a visually grounding effect. The home is divided into two parts: the open-plan living room, dining area, and kitchen on one side that’s surrounded by large windows and, separated by a centrally located bathroom, the bedrooms on the other with smaller windows for privacy. All furnishings in the home are from IKEA.
 

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业