阿尔卑斯山脉脚下的度假小院落---一抹金黄与温暖

所在国家:
 
用途:
结构:

案例详情:

【介绍】


阿尔卑斯山脉脚下的度假小院落---一抹金黄与温暖


简为美,建筑业不例外。著名建筑设计师Madritsch Pfurtscheller在奥地利阿尔卑斯山脉脚下设计了一栋度假小别墅,一切从简,摒弃城市化现代化的追捧还原和保留最原始和朴素的自然美景。受当地传统建筑的启发,设计师打造了一片三角形金黄色木质屋顶的小院落,看起来和谐而不张扬。全部为两层结构,分区合理,能源节约循环,即使在冬季寒冷的北欧也丝毫不担心取暖。


设计之初就以林木为要旨,始终遵循自然第一。建筑工程对当地自然环境的影响微乎其微,匠心独运的金黄色木质屋顶又与周围景观合二为一。房子的内外墙,地板和天花板基本都是木质结构,色调温暖,舒适宜人。


中间的旋转楼梯既可以做楼梯又有装饰的极佳效果。室内墙面色调温暖,一眼就能眺望到室外雪景。内部分为几个卧室,每个卧室高度不一,但是均具有极高的保暖性。


【原文】


Energy-efficient minimalist cabin blends into an alpine forest


Proving that sometimes simple is best, the humble House Bout is a minimalist homage to the forests that were sacrificed in the pursuit of urbanization. Architects Madritsch Pfurtscheller built the retreat among the peaks and valleys of the Austrian Alps. Topped by a gable roof and clad in blonde wood, the shape of the home was inspired by traditional local architecture. Cleverly divided spaces and a two-story stove provide energy-efficient heating for the snowy winter months.


This Alpine dwelling pays homage to the pine trees were cleared to give way to urbanization. Its tall and lean design causes minimal impact on the ground and the blonde pine wood blends in with the surrounding nature. The pinewood that clads its outer skin, interior walls, floors and ceilings provides the home with warmth and comfort.


A closed spiral staircase leads inhabitants throughout the home’s 3-levels while acting as a décor focal. The living room features a glazed wall that fills the room with natural light while framing the majestic scenery and its snowy caps. The home cleverly divides living areas, using different levels and ceiling heights that, along with good insulation and a sustainable heating solution, help keep interiors warm.

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

优秀的团队正在使用集成汇产品驱动增长

了解他们的使用情况»