外覆木料的扩建让荷兰战后民居重新融入大自然

案例来源:
http://inhabitat.com
案例标签:
所在国家:
荷兰 
用途:
  • 住宅
结构:

案例详情:

【介绍】


外覆木料的扩建让荷兰战后民居重新融入大自然


全新布局的扩建使荷兰的一幢砖房摇身一变,成为一幢现代民居,并与周围自然环境紧密相连。克拉尔建筑师事务所和S实验室一同翻修了泽斯特的一幢民居,扩建部分覆盖木料,这一材质与原来的材料形成了鲜明对比。


建筑发生了很大的变化,室内外空间的联系更为紧密。扩建部分使用木料覆盖,形成了独特的室外景观,该建筑新旧两部分具有明显的界限。


每一层的空间都有所增加,房子后部是厨房、卧室和书房,依次往上排列。楼层之间由新建的楼梯相连。扩建部分使用了落地窗,不仅方便欣赏花园景色,还能提供大量的自然光。


【原文】


Timber-clad extension reconnects post-war Dutch residence with nature


A brand new layout and addition transformed a post-war brick house in The Netherlands into a modern family home with a new connection to its natural surroundings. Kraal Architecten and Lab-S worked together on renovating the residence in Zeist, introducing a timber-clad extension that contrasts with the original home’s materials.


The building underwent an extensive transformation that created a stronger connection between the interior and exterior spaces. The addition, clad in timber, provides views of and relates to the outdoors, while maintaining a clear division between the new and existing parts of the building.


Each floor received spatial additions, with the kitchen, bedroom and study located one above the other at the back of the house. A new staircase connects them. The extension also features floor-to-ceiling windows which not only provide views of the garden, but filter in plenty of natural light.
 

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业