泰国森林风情树屋,刮来一股蔚然之风

案例来源:
http://inhabitat.com
案例标签:
所在国家:
泰国 
用途:
  • 住宅
  • 展示
结构:

案例详情:

【介绍】


泰国森林风情树屋,刮来一股蔚然之风


一个泰国的家庭,在自家的后院布置了一片小型森林,并在不干扰周围环境的情况下,融入了一栋树屋,由Miti事务所设计的树屋,被四面木栅自内连接,形成步道,最终再树顶形成了这个梦幻小屋。


设计师丈量树与树之间的空间尺寸,最大化房屋面积的同时,最低限度减少对周围环境的干扰。为了提供足够的生活空间,房屋被分割出了好几个生活空间,通过一种平衡,把建筑和自然这二者,有机地结合起来。主旨思想则是再树的周围建房,可以为人提供多种的周遭景观。


这个新的房屋形成了很多交错的空间布局,有栅栏、门厅、生活空间、卧室和浴室。所有的选材,都取自当地,并运用本地的建筑技艺搭建房屋,最低限度不影响环境本身。


【原文】


Delightful treehouse residence weaves through a forest in Thailand


A family in Thailand planted a small forest in their backyard and built their home to adapt to the trees without disturbing them. Studio Miti designed the Forest House as a cluster of four structures interconnected with wooden terraces and walkways, for the ultimate fantasy treetop dream home.


Architect’s measured the space between the trees to determine how large the home could be. In order to provide enough living spaces, the home had to be divided into multiple volumes. The house brings together architecture and nature by creating a balance between the two. The main idea was to build around existing trees and offer different views of the lush surroundings.


The new structures were placed on a cross-shaped layout and include a terrace, hallway, living area, bedroom and bathroom. All were made using local building techniques to have the least impact possible on the environment.

同类产品

我的收藏夹
购物车
已添加到收藏夹!

集成汇与供应商合作案例分享

合作企业